Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot25 articles
7 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Emilia MatallanaInstitute for Integrative Systems Biology (Universitat de València)Correu electrònic verificat a uv.es
- Cecilia Picazo CamposUniversity of ValenciaCorreu electrònic verificat a uv.es
- José E Pérez-OrtínProfesor de Biología MolecularCorreu electrònic verificat a uv.es
- N.J.ProudfootUniversity of OxfordCorreu electrònic verificat a path.ox.ac.uk
- Fernando CardonaInstituto de Biomedicina de Valencia. CSIC -CIBERNEDCorreu electrònic verificat a ibv.csic.es
- Rocío Gómez PastorAssistant Professor Neurosciences, University of MinnesotaCorreu electrònic verificat a umn.edu
- Nubia Grijalva-VallejosCorreu electrònic verificat a utn.edu.ec
- Esteban BallestarGroup Leader at Josep Carreras Research Institute (IJC)Correu electrònic verificat a carrerasresearch.org
- philippe marulloBio-Laffort, ISVV EA oenologieCorreu electrònic verificat a u-bordeaux.fr
- Angela CapeceProfessore di Microbiologia Agraria, Università della BasilicataCorreu electrònic verificat a unibas.it
- José Antonio BárcenaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Emilien PeltierAssistant Professor, Bordeaux INP, Unité de recherche Oenologie, ISVVCorreu electrònic verificat a enscbp.fr
- Patrizia RomanoProfessor of Food Microbiology, Universitas Mercatorum, RomeCorreu electrònic verificat a unibas.it
- María E RodríguezUniversidad de CádizCorreu electrònic verificat a uca.es
- Brian GibsonChair of Brewing and Beverage Technology, TU BerlinCorreu electrònic verificat a tu-berlin.de
- nicholas proudfootUniversity of OxfordCorreu electrònic verificat a path.ox.ac.uk